Zeckit selvitys

Share Button

Zeckit selvittää keneltä ostat!

Yllätykset tulevat odottamatta, mutta osa niistä voidaan välttää tekemällä fiksuja päätöksiä.

Suurissa hankinnoissa voi olla hankala tehdä päätöksiä. Suuria hankintoja ovat esimerkiksi remontit tai luottamusta edellyttävät palvelut, kuten kodin siivous. Mistä tiedämme, keneltä kannattaa ostaa? Entä jos myöhemmin selviää, että yrityksen taustat eivät ole niin ruusuiset kuin ostovaiheessa luultiin? Miksi kotitalousvähennys jäikin saamatta? Uusi kylppäri räjähti eikä kukaan ollut korjaamassa, kun firma olikin mennyt nurin…

Mistä Zeckitissä on kysymys? Zeckit-selvitykset tulevat löytymään kaikista suomen yrityksistä – ILMAISEKSI.

12650966_562754457226738_5831722293292795040_n

Tulet löytämään nämä 2016 keväällä tärkeimmistä yritys- ja palveluhakemistoista. Hakemistot auttavat sinua kartoittamaan vaihtoehtojasi, kun etsit sopivaa palveluntarjoajaa – oli sitten kyseessä remontti, siivous, kampaaja tai jokin muu! Lisäksi voit tarkastaa tiedot myös suoraan meidän sivuiltamme.

Mistä idea syntyi?

-Suomen Tilaajavastuu Oy huomasi merkittävän potentiaalisen markkinan kuluttajapuolella
-Luotettava Kauneus teki pilotin kauneusalalle, yhdessä toimialajärjestöjen kanssa
-Keskustelupalstoilla liikkuvat huijaus- ja epäonnistumistarinat kertovat kuluttajien tarpeesta löytää hyviä palveluntarjoajia
-Kuluttajalähtöisen riskienhallintatyövälineen puute markkinoilla
Idean jalostamiseksi perustettiin ohjausryhmä:

SITRA, Suomen Yrittäjät, Rakennusteollisuus RT ry, Suomen Hiusyrittäjät ry, Palvelualojen ammattiliitto PAM, Valtiovarainministeriö VM, Sosiaali- ja terveysministeriö STM, Palvelualojen työnantajat PALTA, Majoitus- ja Ravitsemisala MARA ry, Kiinteistötyönantajat ry, Sosiaalialan työnantaja ry, Reilu Kauppa ry, Lappeenrannan teknillisen yliopiston tutkija sekä Suomen Tilaajavastuu Oy ja Luotettava Kauneus.

Ohjausryhmä –työskentelyn seurauksena Suomen tilaajavastuu päätti perustaa konsortion ja hakea Tekes –rahoitusta. Hankkeessa mukana: Luotettava Kauneus, Taito United Oy sekä Aalto Yliopisto.

tyttö

Kommentointi on suljettu.