Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

Tilaa uutiskirje

Yhteystiedot

Luotettava Kauneus Oy
Kärrbyntie 92
10160 Degerby

Y-tunnus: 2480516-1

Mikaela Albäck
Toimitusjohtaja

0400 991315
mikaela@luotettavakauneus.fi

”Luotettava Kauneus syntyi kun pieni ryhmä alan ammattilaisia yhdisti voimiaan kampaamo- ja kauneusalan profiilin nostamiseksi. Kun idea sertifiointiohjelmasta oli syntynyt, aloimme koputtamaan viranomaisten ja alan sidosryhmien ovia. Samaan aikaan työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) olivat käynnistäneet työryhmän, jonka tehtävänä oli selvittää alan harmaan talouden ongelmia eli kasvavaa ohimyyntiä. Sertifiointiohjelma sai hyvän vastaanoton ja se nähtiin hyvänä keinona toteuttaa alan omavalvontaa.

Kampaajamestarina olen työskennellyt alalla eri tehtävissä sekä työntekijänä, kampaamovastaavana, yrittäjänä että koulutuskoordinaattorina. Alan kehittäminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Sertifiointiohjelmaa luodessa moni palanen loksahti paikalleen.

Sertifioinnilla haluamme tuoda yrityksille positiivisen ja vapaaehtoisen tavan erottautua. Loppupelissä on kyse siitä, että rehellisten yritysten kilpailukyky pitää turvata. Tämä toteutuu ainoastaan hyvällä yhteistyöllä alan toimijoiden kesken”

Johanna Ahlberg
Partner

050 349 10 71
johanna@luotettavakauneus.fi

”Olen ollut Kampaajana  30 vuotta ja kampaamo yrittäjänäkin jo 20 vuotta. Uskon ja tiedän että  suurin osa alan yrityksistä toimii eettisesti ja moraalisesti oikein, tiedän myös että moni tekee tätä työtä täydestä sydämestään ja intohimolla. Nyt olen kuitenkin huolestuneena jo usean vuoden seurannut alan kehitystä. Valitettavan monen koulutus on jäänyt vaille todellista tietoa yritystoiminnasta sekä on puutteellinen mm kemian osalta. Tämä on johtanut kilpailutilanteeseen jossa ei enää kilpailla työn laadulla vaan hinnalla. Mielestäni hintakilpailu on nyt kestämättömässä tilanteessa, sellaisessa johon rehellinen yrittäjä ei enää pysty vastaamaan . Kuluttajan on mielestäni saatava tietää ketkä Kampaamoista noudattavat yhteiskunnan pelisääntöjä, maksavat sovitut velvoitteet ja siksi  joutuvat veloittamaan enemmän kuin ne jotka eivät välitä.”

 

info@luotettavakauneus.fi

Luotettava Kauneus Oy
Kärrbyntie 92
10160 Degerby