Luotettavaa Kauneutta

Share Button

Me olemme varmistaneet että sinä voit olla varma siitä että nämä sertifioidut yritykset  ovat hoitaneet yhteiskunnalliset velvoitteet, siitä että täällä noudatetaan TES ja maksetaan palkat.

Siitä että saat Aidon kuitin, että verot on maksettu ja että vakuutukset on kunnossa.

Olemme halunneet lähteä mukaan yhteiskunnallisiin talkoisiin ja siksi ulkopuolinen taho on varmistanut , että tämä yritys on rehti ja vastuullinen.

                                                       -Jotta tiedät mistä maksat-

 

Luotettava Kauneus on  yrityskatsastus.

Yhteiskunta on säätänyt yrityksille velvoitteita, joita kaikkien tulee noudattaa. Tämä sertifiointi katsastaa että yritys on ”ajokunnossa” ja nämä velvoitteet ovat minimissään hoidettu.  Siitä todisteena on reaaliaikainen netistä kaikkien tarkistettavissa oleva tilaajavastuun raportti sekä Luotettava Kauneus tunnus. Sertifiointi on kehitetty yhteistyössä alan ammattilaisten, liittojen ja www.tilaajavastuu.fi -rekisteripalvelun kanssa.

Tämä sertifiointi on tarkoitettu kaikille  yrityksille, jotka haluavat profiloitua LUOTETTAVAKSI. Se osoittaa kuluttajalle, että tämä yritys toimii yhteisten pelisääntöjen mukaan ja yhteiskuntavelvoitteita noudattaen. Sertifioinnin tarkoitus on myös lisätä läpinäkyvyyttä ja antaa näin enemmän pelitilaa rehellisille yrittäjille sekä perustella asiakkaalle hinnoittelua. Tämä on kauneudenhoitoalan omavalvontatyöväline harmaantalouden torjunnassa

Olemme mukana Luotettava Kumppani ohjelmassa

Tilaajavastuu.fi-palvelun käyttäjät ovat tutkitusti keskimääräistä vastuullisempia yrityksiä. Palvelun asiakkaat huolehtivat verojen maksuista selvästi paremmin kuin muut yritykset ja eläkemaksujen maksamisessa on vähemmän puutteita kuin yrityksillä keskimäärin.

 

Sinä valitset onko näillä asioilla merkitystä

 

 

LuotettavaKauneus-sticker-mirror                             luotkump_pysty_nega_CMYK_v1

Kommentointi on suljettu.