Luotettava Kauneus – Mitä ollaan tehty ja missä mennään?

Share Button

Luotettava Kauneus on mukana Tekes- projektissa- “Hyvä yritys”

Hyviä uutisia on että “Hyvä Yritys”- projekti sai Tekes-rahoitusta ja me olemme kauneusalana tärkeänä osana tätä projektia. Projektia johtaa Suomen Tilaajavastuu Oy ja tämä on reilu puolen vuoden hanke. Eli ensi maaliskuussa lanseerataan tämä digitaalinen palvelu kuluttajille, kaikilla toimialoilla, maanlaajuisesti ja eri jakelukanavissa.Tällä tavalla myös Luotettava Kauneus- sertifioidut yritykset saavat näkyvyyttä eri mittakaavoissa kun koskaan aikaisemmin.

Projektin Tavoitteita

  • Tukea kuluttajia vaikeiden päätösten edessä

  • Auttaa hyviä yrittäjiä erottautumaan niissä ympäristössä missä kuluttajat liikkuvat

  • Kannustaa velvoitteiden hoitamiseen, koskee myös kuluttajaa

  • Luoda yhteismitallinen, luotettava pohja yritysten tietojen tarkastamiseen

  • Peruspalvelu maksuton sekä yrittäjille, että kuluttajille

  • Seuraava taso: Digitaalinen Yrityskatsastus/sertifiointi (mm Luotettava Kauneus). Vapaaehtoinen mutta maksullinen (digitalisoinnin ansiosta hinta ei ole este pienellekään yrityksille). Antaa katsastetuille yrityksille lisää näkyvyyttä ja kilpailuetua erilaisessa kuluttajalle tutuissa jakelu-/ markkinointikanavissa

Markkinointia

  • Olemme mukana uuden http://kaikkiparhaat.fi/ markkinointikanavassa.

  • Olemme tuottamassa KAUPUNKITILA tapahtumaa, joka tulee olemaan moniulotteinen taiteen, designin ja muodin kohtaamispaikkaa. Tapahtuma-alue rakentuu Helsingin keskustaan tyylikkääksi konttigalleriaksi meren äärelle, Vanhan kauppahallin rinnalle. Tapahtuma on osa Helsinki Design Week -ohjelmistoa 3-13.9.2015.

Sunnuntai 6.9 on POP-UP Kauneuspäivä ja tällä kertaa pidetään se KAUPUNKITILA- tapahtuman yhteydessä. Esittelemme LUOTETTAVA KAUNEUS-yrityksiä siellä. KAUPUNKITILA-tapahtuman yksi pääyhteistyökumppaneista on Nelonen Media, jonka eri kanavien kanssa teemme yhteistyötä. He jalkauttavat toimittajiaan tekemään juttuja ja esittelevät eri kanavissaan kiinnostavia aiheita sekä yrityksiä tapahtuma-alueelta. Jos te haluatte järjestää oma POP-UP tapahtuma omassa yrityksessä samana päivänä, niin markkinoimme tietenkin sen myös meidän kanavissa. Otathan meihin yhteyttä jos haluatte lisätietoa asiasta.

Koulutus

7.9 Tanskalainen Johan Galster (MOT Dokumentissa) tulee kertomaan miten kampaaja voi tehdä työtään turvallisemmin, miten hän voi vastata kasvavaan asiakkaiden tarpeeseen turvallisemmasta kosmetiikasta. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: info@luotettavakauneus.fi

 Aurinkoisin terveisin,

Luotettava Kauneus tiimi

Kommentointi on suljettu.