Luotettava Kauneus laajenee…

Share Button

Me yhdessä olemme tehneet historiaa.  Olemme luoneet alan omavalvonnan, jollaista ei ole missään muualla maailmassa. Nyt voimme vihdoinkin sanoa että laajentaminen muille toimialoille on todella hyvässä vaiheessa ja Luotettava Kauneus on mukana kehitystiimiissä joka tämän tekee. Meillä on Ohjausryhmässä jossa on mukana on eri toimialojien edustajia ja viranomaisia.

Ohjausryhmä:SITRA, Suomen Yrittäjät, Rakennusteollisuus RT ry, Suomen Hiusyrittäjät ry, Palvelualojen ammattiliitto PAM, Suomen Tilaajavastuu Oy, Valtiovarainministeriö VM, Sosiaali- ja terveysministeriö STM, Palvelualojen työnantajat PALTA, Majoitus- ja Ravitsemisala MARA ry, Kiinteistötyönantajat ry, Sosiaalialan työnantajat ry, Lappeenrannan teknillisen yliopiston tutkija sekä Luotettava Kauneus Oy.

Tällä hetkellä tehdään mm. Digitaalista Yrityskatsastusta, kuluttajatutkimusta kuluttajan käyttäytymisestä ja päätöksistä palveluiden ostotilanteissa.

Ne jotka ovat lähteneet enimmäisten joukossa mukaan ovat merkittävässä roolissa. Yhdessä toimimme nyt pilottina tälle projektille. Löydät heidät  täältä

Kiitoksena niille jotka ovat liittyneet mukaan ensimmäisten joukossa, pystymme nyt ulkopuolisen rahoituksen ansiosta tarjoamaan sertifiointimaksun todella edullisesti.

Tällä hetkellä emme aktiivisesti hae uusia yrityksiä mukaan, vaan haluamme keskittyä tämän mallin laajentamiseen.

LuotettavaKauneus-sticker-mirror

Kommentointi on suljettu.