Lohjan enimmäinen Luotettava Kauneushoitola

Share Button

Lohja Matilda

Kauneushoitoon liittyy aina hemmottelua. Ennen asiakkaan saapumista Niina Järvi sytytti tuikut seinällä olevaan kynttelikköön.

Niina Järven Kauneus- ja hyvinvointi Matilda on ensimmäinen lohjalainen kauneusalan yritys, jolle on myönnetty Luotettava Kauneushoitola –sertifikaatti. Sertifikaatti on osa alan nk. harmaantalouden kitkentää.
-Sertifikaatti on kuin katsastus autolle. Yrityksen on täytettävä tietyt kriteerit ja esimerkiksi henkilökunnan koulutuksen, kirjanpidon sekä vakuutuksen tulee olla asianmukaisessa kunnossa
Niina Järvi kiteyttää

 

 

Tuntuuko yrittäjästä epäreilulta että hänen on maksettava sertifikaatista todistaakseen olevansa rehellinen, hoitavansa veronsa, noudettavansa alan lainsäädäntöä, maksavansa veronsa, sekä olevansa myös koulutettu niihin palveluihin joita asiakkaille tarjoaa?
-Ei. Tekijöitä on niin monenlaisia. Minä vertaan tätä autonkatsastukseen. Toisaalta, kun tälläistä mahdollisuutta tarjottiin, ajattelin että kieltäytyminen saattaisi aiheuttaa epäluuloja. Järvi pohtii -Kauneushoitoalalla harmaa talous on valitettavasti melko yleistä. Jos tuloja valuu ohi kirjanpidon, kyllä se näkyy myös edullisemmassa hinnoittelussa, hän jatkaa.

kuva Matilda Lohja

 

 

 

 

länsi uusimaa

Kommentointi on suljettu.