Koulutusta:

Share Button

Kuinka monella  teistä on ilmennyt allergia oireita?

Oletteko joutuneet miettimään luopumista unelma-ammatistanne?

Olisitko kiinnostunut kuulemaan lisää mahdollisuudesta jatkaa allergiasta/ herkistymisestäsi huolimatta?

Haluaisitko sinä tarjota tälläisen vaihtoehdon itsellesi, työntekijöillesi ja asiakkaillesi? Tämä  mahdollistaa myös alle 16 vuotiaiden värjäämisen.

Tämä asettuu ekokampaajan ja perinteisen kampaajan välimaastoon, siinä käytetään uudella tavalla, luovasti sekä Elumenia, Cellophanesia että kasviväriä, blondeja unohtamatta. Voit edelleen tehdä rakennekäsittelyjä.

Ehkä tästä kurssista olisi sinulle hyötyä? Tarjoamme kokopäiväkurssin 15.4 maanantaina jossa käydään läpi ensin kemian kautta mistä on kyse ja miksi tämä on ongelma. Miten sen voi ratkaista ja miten sen avulla voi tehdä parempaa tulosta.

Tämä ei ole tuotekoulutus eikä sinulle yritetä myydä mitään.  

Tanskassa tämä on ollut  käytännössä  jo 10 vuotta ja nyt meillä on mahdollista tutustua siihen myös Suomessa.

Koska kampaajien allergiat ovat hurjassa kasvussa ja asialle halutaan tehdä kaikki mahdollinen niin sekä Hiusyrittäjät ja PAM haluavat tarjota jäsenille edun: 98€/henkilö. Muille 150€/henkilö +alv

Anne-Sophie Villumsenin allergia alkoi oireilemaan jo uran alkuvuosina. Hän ei kuitenkaan ollut valmis luopumaan unelma ammatistaan ja siinnitteli. Mutta tilanne allergian kanssa paheni ja niin hän avasi Tanskaan ensimmäinen Green Salon kampaamon 1999, Zenz. Nykyisin Zenz-kampaamot tarjoavat ainoastaan  allergia- ja ympäristöystävällisiä palveluita.Tänä päivänä Zenz-kampaamoita on jo viisi Köpenhaminan ydinkeskustassa ja ne kaikki huokuvat trendiikkyyttä ja laatua.

Vuonna 2005 Anne-Sophie alkoi kehittää omaa tuotesarjaa. 2008 syntyi Zenz Organic Hair, Joutsen-merkitty ammattilaissarja. Zenz styling paste no. 06 voitti ‘Danish Product of the Year 2011’ Danish Beauty Award-kilpailussa. Anne-Sophie on myös kehittänyt omaa kasvisväri- sekä meikkisarjaa.

Anne-Sophie haluaa tarjota kampaajille ja kuluttajille turvallisemman ja tervellisemmän vaihtoehdon nauttia kauneudesta- tinkimättä laadusta ja trendistä.

Kommentointi on suljettu.