Kemiläiselle kauneus-hoitolalle sertifikaatti

Share Button

Kemin Luontaistuote ja -hoitola Oy on saanut Luotettava Kauneushoitola -sertifikaatin, joka kertoo, että yritys toimii yhteisten pelisääntöjen mukaan ja yhteiskuntavelvoitteita noudattaen.

– Kemin Luontaistuote ja -hoitola sai Pohjois-Suomessa ensimmäisenä tämän sertifikaatin, yrittäjä Sirpa Seppälä sanoo.

Seppälä kertoo, että hänen ei tarvinnut muuttaa yrityksen toimintatapoja sertifiointiprosessia varten, vaan toiminta on ollut aina sertifikaatin ehtojen mukaista. Nyt hän pystyy kuitenkin osoittamaan asiakkailleen selkeästi, että yritys on hoitanut yhteiskuntavelvoitteensa.

Luotettava Kauneus Oy on sertifiointiyritys. Se sertifioi kaikenkokoisia kauneudenhoitoalan yrityksiä sekä tarjoaa koulutus- ja konsultointipalveluja. Yritys on perustettu kesäkuussa 2012.

Se tekee yhteistyötä Suomen Hiusyrittäjät ry:n, Palvelualojen ammattiliiton (PAM) sekä Suomen Cidesco ry:n kanssa, joiden edustajat ovat mukana sertifiointikriteerit hyväksyvässä arviointilautakunnassa.

Kosmetologien asiantuntijatyöryhmä ehdottaa arviointilautakunnalle alakohtaiset sertifiointikriteerit. Kriteereiden ajantasaisuus ja merkityksellisyys kosmetologeille taataan tämän asiantuntijaryhmän kautta.

Suomen Tilaajavastuu Oy tarkistaa yhteiskuntavelvoitteet.

Kosmetologi Sirpa Seppälä on pitänyt yritystään pian 13 vuotta. Kokonaisuus sisältää kauneushoitolan ja luontaistuotekaupan. Yritys työllistää hänen lisäkseen neljä työntekijää, joista kaksi on myyjää ja kaksi kosmetologi-myyjää.

 

pohjolan sanomat

 

Kommentointi on suljettu.