Hyviä uutisia Vastuuvakuutuksesta

Share Button

Vuokranantaja voi halutessaan ottaa vastuuvakuutuksen vuokratuolilaisten hyväksi.

Tässä tapauksessa vakuutusmaksuissa tulee huomioida vuokratuolilaisten palkka (kuin olisivat omalla palkkalistalla), olettaen että vakuutuksen maksuperusteena käytetään palkkasummia. Jos hinnoitteluperuste joku muu (esim  liikevaihto), vastuuvakuutuksen hintaan ei tule korotuksia.
Vastuuvakuutuksen hinta yhden henkilön kohdalla on n 100€/ vuosi. Kun siihen lisätään toinen niin hinta on arvioilta 150€ jne.

Mikäli vuokratuolilaiset vaihtuvat kesken vuotta, mutta jos hinnoittelussa on huomioitu kaikkien näiden henkilöiden palkat siltä osin kun ovat päävuokralaisen tiloissa toimineet, ei henkilöstömuutoksista tarvitse ilmoittaa erikseen.

Mahdollisen vahingon sattuessa Pohjola maksaa normaalisti korvauskulut, omavastuun maksamisesta kannattaa tehdä omat keskinäiset sopimukset (Pohjola kuitenkin laskuttaa aina vakuutuksenottajaa).

 

Tätä asiaa on nyt selvitetty mekein kaksi vuotta ja Pohjola antoi ensimmäisen selkeän vastineen asiaan. Kannattaa tietysti kysyä ensin omasta vakuutusyhtiöstä miten siellä asiaan suhtaudustaan, mutta jos  haluatte tarkistaa  vastuuvakuutuksia Pohjolasta niin laura.lehtinen@pohjola.fi (Yritysmyyntineuvoja, Puh 010 253 0367)

Kerro terveisiä Luotettavasta Kauneudesta :)

 

 

 

 

 

 

 

Kommentointi on suljettu.