Grani Hair Kauniaisissa on Luotettava Kampaamo

Share Button

Grani hair

 

 Kauniaislainen Grani Hair sai vuodenvaihteessa ensimmäisten joukossa Luotettava kauneus- sertifikaatin. Tämä sertifikaatti takaa, että yritys hoitaa yhteiskunnalliset velvoitteensa, sitoutuu antamaan asiakkaalle aidon kuitin ja noudattaa yhdessä sovittuja pelisääntöjä.

Suomessa lähes 50 prosenttia kaikista kampaamoalan asiakkaista menee kassan ohi : harmaa talous on alalla valtava ongelma. Kampaamoliikkeiden valtava määrä luo tiukan kilpailun, jossa pärjätäkseen osa yrittäjistä joutuu turvautumaan epärehellisiin keinoihin tai maksamaan kohonneita arvonlisäveroja omasta pussistaan.

Kauniaisissa vuonna 2012 perustettu Luotettava Kauneus oy sertifioi parturi- ja kampaamoalan yrityksiä ja tarjoaa koulutus- ja neuvontapalveluja. Työ- ja elinkeinoministeriön harmaan talouden torjuntatyöryhmä pitää Luotettava kauneus -vaatimuksia kannatettavana alojen omavalvontakeinona. Sertifikaatin haluava yrittäjä antaa yrityksensä vapaaehtoisesti katsastettavaksi. Jos yritys täyttää kriteerit ja todetaan luottamuksen arvoiseksi, se sertifioidaan.

Jonna Niemenperä, Grani Hairin omistaja: ”Kuluttajan täytyy halutessaan saada tietää, mistä hän maksaa ja mistä hinta koostuu. Sertifioidussa yrityksessä asioidessa voi luottaa siihen, että yrityksen toiminta on tarkastettu ja täysin läpinäkyvää. Toivomme, että se viesti kulkee asiakkaiden kautta eteenpäin.”

”Jonnan Grani Hair on majakka, joka näyttää suuntaa muille. On hienoa, että Kauniaisissa on sertifioitu yritys heti ensimmäisten joukossa”, Ahlberg sanoo.

”Me haastamme kuluttajan valitsemaan,  haluaako hän tukea yhteiskuntavelvoitteet hoitavaa yritystoimintaa. Grani Hairissa haluamme saada asiakkaat ajattelemaan ja näyttää, että rehellisellä yrittämisellä pärjää”, sanoo Niemenperä.

”Meillä on ongelma, mutta meillä on siihen myös ratkaisu. Nyt tarvitsee vain herätellä ihmisiä huomaamaan näitä epäkohtia ja valitsemaan”, Ahlberg painottaa. ”Tehdään tästä uusi maan tapa!”

Nyt tarvitsee enää vain valita.

 

Kommentointi on suljettu.