Arkadiankadun taikasormet

Share Button
Töölööläinen:
Kosmetologi Annika Hampaala-Pussinen perustaa hoitonsa käsityöhön, teknologiaan ja laadukkaisiin hoitotuotteisiin.
Ihminen on ratkonut kauneuden saloja Kleopatran ajoista lähtien. Eläinkunta röyhistelee ylväimmillä leijonanharjaksilla ja pöyhistelee värikkäimmillä riikinkukonsulilla.
Ihminen on luotu vanhenemaan. Nuoruuden sileän ihon kimmoisuus katoaa, rypyt
valtaavat kasvot. Hyaluronihapon merkitys ihon kosteustasapainon ylläpitäjänä tunnustetaan. Japanilaiselle Koichi Tanakalle myönnettiin kemian Nobel-palkinto vuonna 2002. Hänen tutkimuksiinsa perustuvaa teknologiaa hyödynnetään japanilaisessa kosmetiikkasarjassa, jossa hyaluronihapot on pilkottu tehokkaiksi nanomolekyyleiksi.
KAUNEUSHOITOLOITA voi pisteyttää monin eri kriteerein. Miellyttävä ympäristö, hyvät hoitosarjat, korkea ammattitaito ja yritystoiminnan eettisyys ovat avainsanoja.
SKY-Cidesco-kosmetologi Annika Hampaala-Pussinen avasi Lumianna kauneushoitolansa vastikään Arkadiankadulle. Hän on ollut alalla yrittäjänä 15 vuotta. Yrityksensä hän nimesi tyttärensä Lumi Annan mukaan. Yrityksen kukka-aiheinen logo on puolestaan juontunut Lilja-tyttärestä.
untitled
Valoisa hoitola asettuu etutöölöläisrakennuksen kivijalkaan hauskasti suurten ikkunoiden taakse kulmatilaan portinpieleen.
Vaaleat ja lilansävyt sekä huonekorkeus luovat ilmavat puitteet hoidoille ja rentoutumiselle.
Lumianna on yksi ensimmäisistä Luotettava kauneushoitola sertifioiduista yrityksistä, jotka ovat sitoutuneet liiketoiminnan korkeaan etiikkaan. Henkilökunnan koulutus- ja tutkintotodistukset ovat nähtävillä sekä hinnasto reilusti esillä. Maksetuista palveluista annetaan oikea kuitti vastavoimana harmaalletaloudelle.
HAMPAALA-PUSSISEN hoitorepertuaari on kattava. Hoitomenulta
voi valita monentyyppisiä kasvohoitoja tai vaikkapa Detox- jalkahoidon. Hänen siskonsa Kristiina tekee klassista sekä meridiaanihierontaa.
Hampaala-Pussinen paljastaa vahvuudekseen käsityöammattitaidon.
”Asiakkaani kutsuvatkin minua taikasormeksi. Luotan perinteiseen
käsityöhön, mutta käytän myös hoitojen vaikutuksia tehostavia laitteita kuten ultraääntä
ja eStyle-valoimpulssia, joilla voidaan hoitaa vaikkapa meille suomalaisille hyvin yleistä couperosaa”, hän kertoo. Reveal-kuvantamiskoneella nähdään esimerkiksi ihonalaiset auringon aiheuttamat pigmenttimuutokset.
ANNIKA luottaa hoidoissaan japanilaiseen Forlle’d –sarjaan sekä kotimaiseen luonnonmukaiseen EkoPharma –kosmetiikkaan. Suomen luonto on pullollaan loistavia raaka-aineita. Esimerkiksi mustaherukansiemenöljy on ihoa hyvin ravitsevaa. Ulkonäön voi lopuksi huolitella Jane Iredale mineraalimeikeillä, jotka sisältävät
myös hoitavia antioksidantteja.
”Minulla on paljon omakohtaista kokemusta käyttämistäni tuotteista. Siksi voin suositella niitä avoimin mielin.” ”TIETENKIN toivoisin, että suomalaiset
naiset käyttäisivät enemmän kosmetologin palveluita. Ihon puhdistus ja kosteuttaminen ovat itsestään huolehtivan perushoitoja. Mielestäni nainen saa ikääntyä arvokkaasti ja rypyt ovat osa luonnollista ja kaunista persoonaa”, Hampaala-Pussinen sanoo.
Palaanpa japanilaisen nanoteknologian pariin ja platinaakin. Forlle’d Hyalogy kasvohoito aloitetaan ihonpuhdistuksella. Hoitotuotteissa on kosteuttavaa pienimolekyylistä hyaluronihappoa, jonka vaikutus ulottuu ihon alle. Alkupuhdistuksen toinen vaihe tehdään miellyttävällä puhdistusvaahdolla siveltimellä hieroen. Talvipakkasilla Hampaala-Pussinen hemmottelee asiakastaan lämpimällä yrttihöyryllä. Kuoriva seerumi puolestaan kirkastaa ihoa, platinaa sisältävä kasvovesi on antioksidantista ja valinnainen seerumi sisältää esimerkiksi C-vitamiinia. Stressaantuneinkin kaupunkilainen rentoutuu viimeistään kasvohieronnan aikana. Sitten iho kosteutetaan hyaluronigeelinaamiolla,
jonka vaikutusta tehostetaan ultraäänellä, joka oikein pulssitettuna helpottaa punottavaa
couperosaa. Hoito on monen osatekijän rentouttava cocktail. Lopuksi hoito sinetöidään
kasvovedellä ja kullekin ihotyypille sopivalla loppuvoiteella.
Kauneushoitola Lumianna
Arkadiankatu 10

Kommentointi on suljettu.